Mit kell róla tudni?

Színtanácsadás

MIÉRT HASZNOS?
Egy nő akkor a legvonzóbb és a legelegánsabb, ha a számára megfelelő színeket viseli. Ezeket a színeket mindenkinél a bőre, az eredeti hajszíne határozza meg.
A színtanácsadás során olyan speciális helyzetbe kerülsz, hogy közel száz különféle színű és árnyalatú kendő segítségével meggyőződhetsz róla, hogy melyik szín, milyen árnyalata, intenzitása tesz a legszebbé.
A program során, olyan módon tudlak megismertetni a színtípusoddal, hogy ne bekorlátozzon, hanem új távlatokat nyisson számodra.
A színtanácsadás által megszerzett tudás hasznos segítség lesz a későbbi ruhavásárlások alkalmával.
Biztosabban válogatsz majd és drasztikusan le fog csökkeni a szekrényben parkoló ruhák száma.

HOGYAN ZAJLIK?
Röviden mesélek neked a 12 évszakos színelmélet alapjairól. Majd közel 100 színes kendő segítségével megállapítjuk a színtípusod. A színtanácsadás közben elmondom melyik szín miért áll jól, és melyik az a néhány szín, amit érdemes kerülnöd. A meglévő ruhatáradban található 1-1 kevésbé előnyös színű, de „mégis szeretem darabot” is segítek megmenteni kisebb trükkökkel. Kitérünk majd az előnyös smink és hajszínekre.
Az elemzés végén összeállítok számodra egy teljesen egyedi színpalettát, amit fénykép formájában küldök el az e-mail címedre.

MIÉRT KAPSZ EGYEDI SZÍNPALETTÁT?
A 12 évszak elmélet egy tökéletes alap az elemzésre, aminek segítségével meg lehet határozni, hogy ki, melyik színtípushoz áll a legközelebb. Ugyanakkor előfordul, hogy ugyanazon színtípusba sorolódnak első látásra különböző színhatású hölgyek. Ezért úgy gondolom fontos egyénileg finomhangolni a palettát. Teszem ezt művészeti végzettséggel, és készség szintű színlátással. A palettád alapján és a személyiséged figyelembevételével egyedi színkombinációkat is ajánlok majd a számodra.

FONTOS: A színtanácsadást kizárólag természetes fénynél végzem, ezért az időpontok a délelőttökre és a kora délutánokra korlátozódnak!

A szolgáltatás hétköznap és szombaton előre egyeztetett időpontokban elérhető.
ÁRA: 18 000 Ft (1,5-2 óra)

“Fantasztikus élmény volt a színtanácsadás! Sejtettem, hogy jó lesz, de még többet kaptam, mint vártam. Amellett, hogy most már tisztában vagyok a színtípusommal, magabiztosabbnak érzem magam, könnyebben tudok dönteni és érdekes módon nem csak ruhavásárláskor. Edina kedves személyiség és kiváló a szakmai tudása, szívből ajánlom mindenkinek!”

Erzsébet

Erzsébet

művészeti tréner