Mit kell róla tudni?

Színtanácsadás

Amit én kínálok számodra, az egy ÉLMÉNY ALAPÚ színtanácsadás.

MIT JELENT AZ ÉLMÉNY ALAPÚ SZÍNTANÁCSADÁS?
Nemcsak elmondom, milyen színek állnak a legjobban, de tapasztalati úton megtanítalak differenciálni magadon a különböző színeket. Elmagyarázom, melyik szín miért működik rajtad és miért nem. Ehhez általában speciális kombinációkban is megnézzük a kendőket, nemcsak átlapozva, a bevett elemzési módszer szerint. Emellett, a mintás anyagokra is kitérünk, amit nagyon fontosnak tartok, mert azt figyeltem meg, hogy az általános színtanácsadások után, a hölgyek csak egyszínű ruhadarabokat mernek megvásárolni.

MIÉRT HASZNOS?
Egy nőre akkor irányul a legtöbb figyelem, ha a számára megfelelő színeket viseli. Ezeket a színeket elsősorban a bőr pigmenttartalma határozza meg.
A színtanácsadás során olyan speciális helyzetbe kerülsz, hogy több mint száz különféle színű és árnyalatú kendő segítségével megtapasztalhatod, hogy melyik szín, milyen árnyalata, intenzitása tesz a legszebbé.
A program során, olyan módon tudlak megismertetni a színtípusoddal, hogy ne bekorlátozzon, hanem ki tudd fejezni általa az egyéniséged.
A színtanácsadás alatt megszerzett tudás hasznos segítség lesz a ruhavásárlások alkalmával.
Biztosabban válogatsz majd, drasztikusan le fog csökkeni a vásárlásra fordított idő, illetve a felesleges ruhavásárlások elmaradásával szemmel látható összeg marad a pénztárcádban.

HOGYAN ZAJLIK?
Röviden mesélek neked a 12 évszakos színelmélet alapjairól. Majd egy kis játék következik mintás kendőkkel és nagy tanulságokkal. Ezután színes kendők segítségével megállapítjuk a színtípusod. A színtanácsadás közben elmondom melyik szín miért áll jól, és melyik az a néhány szín, amit érdemes kerülnöd. A meglévő ruhatáradban található 1-1 kevésbé előnyös színű, de „mégis szeretem darabot” is segítek megmenteni kisebb trükkökkel. Illetve a kedvenc színeidet is segítek megfelelően viselni, akkor is, ha nincs a palettádban. Kitérünk majd az előnyös smink és hajszínekre igény szerint.
Az elemzés végén összeállítok számodra egy teljesen egyedi színpalettát, amit fénykép formájában küldök el on-line, messengeren vagy az e-mail címedre.

MIÉRT KAPSZ EGYEDI SZÍNPALETTÁT?
A 12 évszak elmélet egy tökéletes alap az elemzésre, aminek segítségével meg lehet határozni, hogy ki, melyik színtípushoz áll a legközelebb. Ugyanakkor előfordul, hogy ugyanazon színtípusba sorolódnak első látásra különböző színhatású hölgyek. Ezért úgy gondolom fontos egyénileg finomhangolni a palettát. Teszem ezt művészeti végzettséggel, és készség szintű színlátással. A palettád alapján és a személyiséged figyelembevételével egyedi színkombinációkat is ajánlok majd a számodra.

FONTOS: A színtanácsadást kizárólag természetes fénynél végzem, ezért az időpontok a délelőttökre és a kora délutánokra korlátozódnak!

A szolgáltatás hétköznap és szombaton előre egyeztetett időpontokban elérhető.
ÁRA: 30 000 Ft (2 óra)

“Fantasztikus élmény volt a színtanácsadás! Sejtettem, hogy jó lesz, de még többet kaptam, mint vártam. Amellett, hogy most már tisztában vagyok a színtípusommal, magabiztosabbnak érzem magam, könnyebben tudok dönteni és érdekes módon nem csak ruhavásárláskor. Edina kedves személyiség és kiváló a szakmai tudása, szívből ajánlom mindenkinek!”

Erzsébet

Erzsébet

művészeti tréner

Sokszor eszembe jut vásárláskor Edina, mióta tanultam nála, minimális az impulzusvásárlás, tudom az üzletben hogy mit keresek, gyorsabban végzek és szeretem a végeredményt. (Régen sokszor hitték én vagyok az egyik eladó, mert olyan aprólékosan néztem végig a polcokat, hogy nehogy valami jó darabot kihagyjak) Nagyon megérte dolgozni vele.

Cili

Cili

visszatérő ügyfél

Edina lelkesedése a színek iránt magával ragadó. Érzékletesen tudja átadni az információt amiben bővelkedik is rendesen, hisz’ alapos tudása van a témakörben. Hiteles és meggyőző. Mióta nála voltam sokkal jobban odafigyelek arra, hogy milyen színeket teszek magamra, hogy a típusomból kihozzam a maximumot.

Zsuzsanna

Zsuzsanna

grafikus