Referenciák

Rólam mondták

Ügyfeleim véleménye

Évi és Kata

„Kamasz lányom 18. születésnapjára kapta tőlem a csajos programot, Edina útmutatását, bevezetését a kamaszkori „fekete-korszakon” túli színek világába, illetve mindkettőnk részére nagy meglepetéseket és válaszokat arra, hogy bizonyos ruhákban miért kapunk annyi dicséretet, másokban pedig hogy történhet meg, hogy észre sem vesznek minket. Azóta lányom ruhatára tarkább lett, számomra pedig gyorsabb és egyértelműbb lett a ruhavásárlás, elkerülve azokat a ruharészlegeket, ahol az engem elszürkítő színek találhatóak.”

Évi és Kataanya és lánya
Flóra

“Amióta Edinánál jártam szín- és stílustanácsadáson, sokkal magabiztosabban választok ruhát. Megtanította, mi áll jól nekem és mely darabokat száműzzek a ruhatáramból. Profi volt és kedves, és még egy születésnapi bonus-sminket is kaptam!”

Flórakommunikációs szakember
Adrienn

“Edina nagyon felkészült, ha a színekről van szó, hiszen hosszú évek óta dolgozik különböző kreatív területeken. Stílustanácsadásán egy új dimenzió nyílt meg előttem, javaslatára újra hordom az élénkebb színű ruháimat is. Köszönöm a lehetőséget!”

Adriennvállalkozó
Erzsébet

“Fantasztikus élmény volt a színtanácsadás! Sejtettem, hogy jó lesz, de még többet kaptam, mint vártam. Amellett, hogy most már tisztában vagyok a színtípusommal, magabiztosabbnak érzem magam, könnyebben tudok dönteni és érdekes módon nem csak ruhavásárláskor. Edina kedves személyiség és kiváló a szakmai tudása, szívből ajánlom mindenkinek!”

Erzsébetművészeti tréner
Tímea

“Egy szuper délelőttöt töltöttem Edinával. Aki keresi a stílusát, a hozzá leginkább illő színeket, annak bátran ajánlom az Empatik stílustervezést.”

Tímea4 gyermekes édesanya
Júlia

“Köszönöm szépen, hogy egy szürke hétköznapon kizökkentettél a munkával töltött időből, és a külön nekem szóló kedvességgel és türelemmel, a rám szánt idővel segítetted meglátnom azt, ami rólam szól.”

Júliaingatlanközvetítő
Móni

“Nagyon profi módon kalauzolt végig a színek világában Edina a színtanácsadáson. Szuperül éreztem magam és sokat tanultam arról, hogy milyen színekkel van igazán harmóniában az arcom. Szerencsére ösztönösen is jó úton voltam eddig, de már sokkal tudatosabban fogom tudni frissíteni ruhatáram a megfelelő színeket kombinálva. Annál nincs is kényelmesebb, gyorsabb és hatékonyabb, mint a ruhaüzletben a színek alapján végezni az első rostálást! Ez úton is köszönöm szépen!”

MóniInside Sales Specialist
Edina

“Izgalmas, empatikus és abszolút személyre szabott! Mindenkinek ajánlom, aki szeretné ápolni a testét és lelkét. Nem mellesleg hosszú távon a pénztárcád is meghálálja ezt a törődést.
Köszönöm Edina az élményt!”

Edinavállalkozó, édesanya