Mit kell róla tudni?

Vásárlási tréning

MIÉRT HASZNOS?
Ezt a szolgáltatást azoknak ajánlom, akiket elsődlegesen a sikeres vásárlás metódusa érdekel. Lehet, hogy éppen még nem állsz készen arra, hogy egyik napról a másikra feltöltsd a ruhatárad, de szívesen megtanulnád a hatékony, sikeres vásárlás fogásait.
Ebben az esetben ez a szolgáltatás neked szól!
A programon való részvétel feltétele egy előzetes Szín- és Stílustanácsadás, mert legszebb színeid és alkatod jellemzőinek ismerete nélkül nem tudom garantálni a sikert.
A tréning során az előzetes stílustanácsadáson elhangzottakat gyakorlatba fordítjuk át. Meggyőződésem, hogy egy hatalmas üzlet szortimentjéből tudom leginkább finom hangolni a számodra legtökéletesebb fazonokat, így rengeteg tapasztalattal gazdagodsz majd.
Megtanítalak arra, mi alapján válogass, hogyan ismerd fel a számodra tökéletes ruhadarabokat, a praktikusabb, jobb minőségű anyagokat. Így sikeresebbé válnak a ruhapróbák, nem lesz annyi kudarc élményed. Célom, hogy olyan tudásbázist szerezz önmagadról és a ruhavásárlás fogásairól, hogy apránként ki tudj alakítani egy számodra tökéletes gardróbot, aminek minden darabja jó minőségű, megfelelő színű és fazonú, jól kombinálható és a belőle összeállított szettjeid az egyéniségedet tükrözik.

Ne feledd! Ha egy ruhadarabot mégis telitalálatnak érzel, természetesen megvásárolhatod.
Azt szoktam javasolni, hogy rakassuk el a nevedre és a tréning után menj a pénztárhoz, így a fizetéssel nem megy el az idő.

HOGYAN ZAJLIK?
Általában bevásárlóközpontokba megyünk, mert ott a legnagyobb a szortiment. Több árkategóriából is válogatunk majd. Ez azért fontos, hogy megismerkedj az anyagminőségekkel és később differenciálni tudjál. Rengeteget fogsz próbálni, közben folyamatosan mondom a tanulságokat. Mit, miért veszek le a polcról, miért az a szín, miért az a fazon, hogyan állapítom meg, hogy melyik anyag hogyan fog viselkedni? A program végeztével teljesen máshogy tekintesz majd a boltok kínálatára. Pontosan tudni fogod, hogy melyik ruhát miért viszed be a próbafülkébe.
A vásárlásra fordított idő minimum felére csökken majd, a ruhákra elköltött összegek meg fogják érni az árukat.

A SZOLGÁLTATÁS ÁRA:
24 000 Ft (2 óra)

“Izgalmas, empatikus és abszolút személyre szabott! Mindenkinek ajánlom, aki szeretné ápolni a testét és lelkét. Nem mellesleg hosszú távon a pénztárcád is meghálálja ezt a törődést.
Köszönöm Edina az élményt!”

Edina

Edina

vállalkozó, édesanya