Mit kell róla tudni?

Színtanácsadás workshop

MIÉRT HASZNOS?
Egy nő akkor a legvonzóbb és a legelegánsabb, ha a számára megfelelő színeket viseli. Ezeket a színeket mindenkinél a bőre, az eredeti hajszíne határozza meg. A színtanácsadás során olyan speciális helyzetbe kerülsz, hogy közel száz különféle színű és árnyalatú kendő segítségével meggyőződhetsz róla, hogy melyik szín, milyen árnyalata, intenzitása tesz a legszebbé.
A program során, olyan módon tudlak megismertetni a színtípusoddal, hogy ne bekorlátozzon, hanem új távlatokat nyisson számodra.
A színtanácsadás által megszerzett tudás hasznos segítség lesz a későbbi ruhavásárlások alkalmával.
Biztosabban válogatsz majd és drasztikusan le fog csökkeni a szekrényben parkoló ruhák száma.

MIÉRT VÁLASZD A WORKSHOP FORMÁT?
Ha szereted a csapatban fejlődés erejét, hangulatát. Ha szeretnél magad mellett tudni néhány sorstársadat, hogy ne érezd magad egyedül egy helyzetben. Ha szeretnéd kívülálló szemével is megfigyelni a színes kendők hatását.
Az eddigi csoportokban mindig a jó hangulat és egymás támogatása, bíztatása volt a jellemző.

Kérlek, hogy csak az ár miatt ne válaszd! Nem sokkal drágább az egyéni tanácsadás!

HOGYAN ZAJLIK?
Röviden mesélek nektek a 12 évszakos színelmélet alapjairól. Majd közel 100 színes kendő segítségével megállapítjuk a színtípusaitokat. Az elemzés során látni fogjátok milyen színek állnak jól nektek, ez alapján melyik színtípushoz álltok a legközelebb. Milyen színtípusokból válogathattok még kiegészítő színeket. Mik a legszebb színeitek, mik amiket még többé-kevésbé toleráltok és melyik az a néhány, amit inkább ne viseljetek, ha lehet. Az elemzés végén összeállítok számotokra egy teljesen egyedi színpalettát, amit fénykép formájában küldök el az e-mail címetekre.

MIÉRT KAPSZ EGYEDI SZÍNPALETTÁT?
A 12 évszak elmélet egy tökéletes alap az elemzésre, aminek segítségével meg lehet határozni, hogy ki, melyik színtípushoz áll a legközelebb. Ugyanakkor előfordul, hogy ugyanazon színtípusba sorolódnak első látásra különböző színhatású hölgyek. Ezért úgy gondolom fontos egyénileg finomhangolni a palettát. Teszem ezt művészeti végzettséggel, és készség szintű színlátással. A palettád alapján és a személyiséged figyelembevételével egyedi színkombinációkat is ajánlok majd a számodra.

FONTOS: A színtanácsadást kizárólag természetes fénynél végzem, ezért az időpontok a délelőttökre és a kora délutánokra korlátozódnak!
A szolgáltatás szombaton előre meghirdetett időpontokban elérhető.
ÁRA: 15 000 Ft (1 óra/fő)

“Edina nagyon felkészült, ha a színekről van szó, hiszen hosszú évek óta dolgozik különböző kreatív területeken. Stílustanácsadásán egy új dimenzió nyílt meg előttem, javaslatára újra hordom az élénkebb színű ruháimat is. Köszönöm a lehetőséget!”

Adrienn

Adrienn

vállalkozó