Mit kell róla tudni?

Szín- és Stílustanácsadás

MIÉRT HASZNOS?
Segítek megismerni a külső megjelenésedben rejlő értékeket, ütőkártyákat, amikkel hatásossá teheted a rólad alkotott első benyomást. Tudni fogod, hogy milyen színek és fazonok állnak a legjobban. Hogyan tudod észrevétlenné tenni a kevésbé előnyös területeket. Tisztában leszel azzal, hogy pontosan milyen stílusokhoz vonzódsz és hogyan alkalmazd a saját ruhatáradban úgy, hogy az stílusos és elegáns legyen. Célom, hogy a megjelenésed tökéletesen tükrözze a személyiséged.

HOGYAN ZAJLIK?

SZÍNTANÁCSADÁS
Röviden mesélek neked a 12 évszakos színelmélet alapjairól. Majd közel 100 színes kendő segítségével megállapítjuk a színtípusod. Az elemzés során látni fogod milyen színek állnak jól neked, ez alapján melyik színtípushoz állsz a legközelebb. Milyen színtípusokból válogathatsz még kiegészítő színeket. Mik a legszebb színeid, mik amiket még többé-kevésbé tolerálsz és melyik az a néhány, amit inkább ne viselj, ha lehet. Az elemzés végén összeállítok számodra egy teljesen egyedi színpalettát, amit fénykép formájában küldök el az e-mail címedre.

ALKATELEMZÉS
Megállapítjuk, hogy milyen alkattípusba tartozol. Milyenek a horizontális és vertikális jellemzőid. Ez alapján elmondom, hogy milyen szabásvonalak, milyen ruhák előnyösek a számodra, amit egy prezentációs anyag tesz vizuálisan érthetővé. Kapsz tőlem egy feladatlap gyűjteményt is, ahova mindent feljegyezhetsz.

STÍLUSELEMZÉS
Megnézzük, milyen stílus áll közel hozzád egy stílusképeket tartalmazó teszt segítségével. Így pontosítjuk a stílusok fogalmát és körvonalazzuk, hogy milyen stílusokhoz vonzódsz. Elmondom azt is, hogy az általad kedvelt stílusokat hogyan tudod beépíteni az öltözködésedbe.

A SZOLGÁLTATÁS TARTALMA: Színtanácsadás, alkatelemzés, stílusteszt.
ÁRA: 36 000 Ft (3 óra)

“Edina nagyon felkészült, ha a színekről van szó, hiszen hosszú évek óta dolgozik különböző kreatív területeken. Stílustanácsadásán egy új dimenzió nyílt meg előttem, javaslatára újra hordom az élénkebb színű ruháimat is. Köszönöm a lehetőséget!”

Adrienn

Adrienn

vállalkozó