Mit kell róla tudni?

Tanácsadás barátnőknek

Barátnők vagytok és szívesen jönnétek el együtt színtanácsadásra?
Egy igazán jó hangulatú délelőtt, feltöltődés, énidő és emellett hasznos időtöltés vár majd rátok.

MIÉRT HASZNOS?
Egy nő akkor a legvonzóbb és a legelegánsabb, ha a számára megfelelő színeket viseli. Ezeket a színeket mindenkinél a bőre, az eredeti hajszíne határozza meg. A színtanácsadás során olyan speciális helyzetbe kerülsz, hogy közel száz különféle színű és árnyalatú kendő segítségével meggyőződhetsz róla, hogy melyik szín, milyen árnyalata, intenzitása tesz a legszebbé.
A program során, olyan módon tudlak megismertetni a színtípusoddal, hogy ne bekorlátozzon, hanem új távlatokat nyisson számodra.
A színtanácsadás által megszerzett tudás hasznos segítség lesz a későbbi ruhavásárlások alkalmával.
Biztosabban válogatsz majd és drasztikusan le fog csökkeni a szekrényben parkoló ruhák száma.

HOGYAN ZAJLIK?
Röviden mesélek nektek a 12 évszakos színelmélet alapjairól. Majd közel 100 színes kendő segítségével megállapítjuk a színtípusaitokat. Az elemzés során látni fogjátok milyen színek állnak jól nektek, ez alapján melyik színtípushoz álltok a legközelebb. Milyen színtípusokból válogathattok még kiegészítő színeket. Mik a legszebb színeitek, mik amiket még többé-kevésbé toleráltok és melyik az a néhány, amit inkább ne viseljetek, ha lehet. Az elemzés végén összeállítok számotokra egy teljesen egyedi színpalettát, amit fénykép formájában küldök el az e-mail címetekre.

MIÉRT ÁLLÍTOK ÖSSZE EGYEDI SZÍNPALETTÁT?
A 12 évszak elmélet egy tökéletes alap az elemzésre, aminek segítségével meg lehet határozni, hogy ki, melyik színtípushoz áll a legközelebb. Ugyanakkor előfordul, hogy ugyanazon színtípusba sorolódnak első látásra különböző színhatású hölgyek. Ezért úgy gondolom fontos egyénileg finomhangolni a palettát. Teszem ezt művészeti végzettséggel, és készség szintű színlátással. A palettád alapján és a személyiséged figyelembevételével egyedi színkombinációkat is ajánlok majd a számodra.

FONTOS: A színtanácsadást kizárólag természetes fénynél végzem, ezért az időpontok a délelőttökre és a kora délutánokra korlátozódnak!

Hívjatok fel és találunk egy időpontot, ami mindegyikünknek megfelel!

A SZÍNTANÁCSADÁS ÁRA: 15 000 Ft (1 óra/fő)
A SZÍN- ÉS STÍLUS ÁRA: 25 000 (1,5 óra/fő)

“Edina nagyon felkészült, ha a színekről van szó, hiszen hosszú évek óta dolgozik különböző kreatív területeken. Stílustanácsadásán egy új dimenzió nyílt meg előttem, javaslatára újra hordom az élénkebb színű ruháimat is. Köszönöm a lehetőséget!”

Adrienn

Adrienn

vállalkozó