Mit kell róla tudni?

Gardróbrendezés

MIÉRT HASZNOS?
Ezentúl tudni fogod, mi lapul a szekrényedben és mit mivel viselj. Így mindennap gyorsan és stílusosan indulhatsz el otthonról. Kész szettjeid lesznek, amiket akár fotón is megörökíthetsz, hogy később is emlékezz rá. Tudni fogod, hogy mi az a néhány alapdarab, ami még hiányzik egy jól kombinálható, a személyiségedet tükröző ruhatárból. Ezeket a későbbiekben már célirányosan tudod beszerezni önállóan, vagy esetleg a segítségemmel.

HOGYAN ZAJLIK?
A gardróbrendezést annak ajánlom, aki már volt Szín- és Stílustanácsadáson.
A program során átválogatjuk a ruháidat, kiegészítőidet. (Gyorsíthatod a folyamatot, ha csinálsz egy előválogatást és kirakod az átnézendő holmit ruhatípusokra bontva.) Megnézzük melyek azok a darabok, amelyek szín és fazon tekintetében előnyösek a számodra. Segítek az adott ruhákat ötletesen kombinálni. Ha egy-egy alapdarab, vagy színes, dekoratív darab hiányozna, az is ki fog derülni. Közben sok trükköt és hasznos szabályt is megtudhatsz, amivel tovább színesítheted a megjelenésed.

A program 3-5 órát vesz igénybe ruhamennyiségtől függően.
ÁRA: 12 000 Ft/óra

“Egy szuper délelőttöt töltöttem Edinával. Aki keresi a stílusát, a hozzá leginkább illő színeket, annak bátran ajánlom az Empatik stílustervezést.”

Tímea

Tímea

4 gyermekes édesanya