Mit kell róla tudni?

Együtt vásárlás

MIÉRT HASZNOS?
Ezt a szolgáltatást azoknak ajánlom, akik már voltak Szín- és Stílustanácsadáson. Az együtt vásárlás célja, hogy beszerezzünk jól kombinálható alapdarabokat, amik színben és fazonban, sőt minőségben is tökéletesek a számodra, illetve ajánlani fogok néhány olyan izgalmas darabot, amit soha nem vennél le a polcról, pedig stílusában és fazonjában is tökéletes a számodra.
Emellett az alkatelemzésed során leszűrt következtetéseket gyakorlatba fordítjuk át. Meggyőződésem, hogy egy hatalmas üzlet szortimentjéből tudom leginkább finom hangolni a számodra legtökéletesebb fazonokat, így a ruhabeszerzés mellett rengeteg tapasztalattal is gazdagodni fogsz.
Ugyanakkor egy teljes, kompromisszumok nélküli ruhatár felépítésére a 2-3 óra nem elég. Mit értek kompromisszum alatt? A nem tökéletes, dehát még kell két blúz a készletbe típusú problémát. Ezt én nem szeretem.
Ellenben megtanítalak arra, hogy felismerd a számodra tökéletes ruhadarabokat, a praktikusabb, jobb minőségű anyagokat, így a későbbiekben önállóan tudod majd kiegészíteni azt a tökéletes gardróbot, aminek minden darabja jó minőségű, megfelelő színű és fazonú, jól kombinálható és a belőle összeállított szettjeid az egyéniségedet tükrözik.

Ne feledd, NINCS vásárlás kényszer!
Bár olyan még nem történt, hogy nem vettünk egyetlen egy szuper darabot sem, de ha mégis így lenne, akkor is rengeteg tudással és tapasztalattal gazdagodsz majd.
Amit megígérek, hogy a későbbiekben gyorsabban, hatékonyabban tudsz majd vásárolni. Olyan önismeretre és anyagismeretre teszel szert, hogy drasztikusan le fog csökkenni a megvásárolt, majd megbánt ruhadarabok száma, így a ruhára költött összegek egytől-egyig megérik majd az árukat.

HOGYAN ZAJLIK?
Általában bevásárlóközpontokba megyünk, mert ott a legnagyobb a szortiment. Több árkategóriából is válogatunk majd. Ez azért fontos, hogy megismerkedj az anyagminőségekkel és később differenciálni tudjál. Rengeteget próbálsz majd, közben folyamatosan mondom a tanulságokat. Mit, miért veszek le a polcról, miért az a szín, miért az a fazon, hogyan állapítom meg, hogy melyik anyag hogyan fog viselkedni? A stílusodnak megfelelően ajánlok majd márkákat, üzleteket. Igény szerint nézhetünk kiegészítőket, sminkszereket is. Ezek a ruha mellett inkább a 3 órás vásárlásba férnek bele.

Ha közben elfáradsz leülünk egy kávéra, italra, ami természetesen időkereten kívül történik.

Ha arra van szükséged, hogy valóban építsük fel a teljes ruhatárad, az körülbelül 9 óra akár 2-3 helyszínen. Ez a kompromisszumok nélküli verzió. Ez is megvalósítható természetesen.

A SZOLGÁLTATÁS ÁRA:
24 000 Ft (2 óra)
34 000 Ft (3 óra)
Minden további megkezdett óra 10 000 Ft

“Izgalmas, empatikus és abszolút személyre szabott! Mindenkinek ajánlom, aki szeretné ápolni a testét és lelkét. Nem mellesleg hosszú távon a pénztárcád is meghálálja ezt a törődést.
Köszönöm Edina az élményt!”

Edina

Edina

vállalkozó, édesanya