Mit kell róla tudni?

Anya-lánya tanácsadás

Tudjuk, hogy a serdülő lányoknak mennyi problémát okoz a külsejük. Keresik, de sokszor nem találják a saját stílusuk.
Elégedetlenek magukkal.

MIÉRT HASZNOS?
Ezt a különleges szolgáltatást elsősorban azért hoztam létre, hogy segítsek!
Segítsek az anyáknak, hogy megajándékozhassák lányaikat a külsejükben rejlő szépség és lehetőség tudásával.
Segítsek a lányoknak, hogy már idejekorán kapjanak egy útravalót önmagukról és a stílusokról általában.
Természetesen nemcsak a lányt, de az édesanyát is leelemezzük, sőt sok esetben vele szoktunk kezdeni.

A SZÍNTANÁCSADÁSRÓL
Egy nő akkor a legvonzóbb és a legelegánsabb, ha a számára megfelelő színeket viseli. Ezeket a színeket mindenkinél a bőre, az eredeti hajszíne határozza meg. A színtanácsadás során olyan speciális helyzetbe kerülsz, hogy közel száz különféle színű és árnyalatú kendő segítségével meggyőződhetsz róla, hogy melyik szín, milyen árnyalata, intenzitása tesz a legszebbé.
A program során, olyan módon tudlak megismertetni a színtípusoddal, hogy ne bekorlátozzon, hanem új távlatokat nyisson számodra.
A színtanácsadás által megszerzett tudás hasznos segítség lesz a későbbi ruhavásárlások alkalmával.
Biztosabban válogatsz majd és drasztikusan le fog csökkeni a szekrényben parkoló ruhák száma.

HOGYAN ZAJLIK?
Röviden mesélek nektek a 12 évszakos színelmélet alapjairól. Majd közel 100 színes kendő segítségével megállapítjuk a színtípusaitokat. Az elemzés során látni fogjátok milyen színek állnak jól nektek, ez alapján melyik színtípushoz álltok a legközelebb. Milyen színtípusokból válogathattok még kiegészítő színeket. Mik a legszebb színeitek, mik amiket még többé-kevésbé toleráltok és melyik az a néhány, amit inkább ne viseljetek, ha lehet. Az elemzés végén összeállítok számotokra egy teljesen egyedi színpalettát, amit fénykép formájában küldök el az e-mail címetekre.

MIÉRT ÁLLÍTOK ÖSSZE EGYEDI SZÍNPALETTÁT?
A 12 évszak elmélet egy tökéletes alap az elemzésre, aminek segítségével meg lehet határozni, hogy ki, melyik színtípushoz áll a legközelebb. Ugyanakkor előfordul, hogy ugyanazon színtípusba sorolódnak első látásra különböző színhatású hölgyek. Ezért úgy gondolom fontos egyénileg finomhangolni a palettát. Teszem ezt művészeti végzettséggel, és készség szintű színlátással. A palettád alapján és a személyiséged figyelembevételével egyedi színkombinációkat is ajánlok majd a számodra.

FONTOS: A színtanácsadást kizárólag természetes fénynél végzem, ezért az időpontok a délelőttökre és a kora délutánokra korlátozódnak!

Hívjatok fel és találunk egy időpontot, ami mindegyikünknek megfelel!

A SZÍNTANÁCSADÁS ÁRA: 15 000 Ft (1 óra/fő)
A SZÍN- ÉS STÍLUS ÁRA: 25 000 (1,5 óra/fő)

„Kamasz lányom 18. születésnapjára kapta tőlem a csajos programot, Edina útmutatását, bevezetését a kamaszkori „fekete-korszakon” túli színek világába, illetve mindkettőnk részére nagy meglepetéseket és válaszokat arra, hogy bizonyos ruhákban miért kapunk annyi dicséretet, másokban pedig hogy történhet meg, hogy észre sem vesznek minket. Azóta lányom ruhatára tarkább lett, számomra pedig gyorsabb és egyértelműbb lett a ruhavásárlás, elkerülve azokat a ruharészlegeket, ahol az engem elszürkítő színek találhatóak.”

Évi és Kata

Évi és Kata

anya és lánya